Flanders Food Inspiration Day: The ProteinShift

Chlorella, edamame, meelworm,… dit is maar een kleine greep uit het rijke aanbod van vlees- en zuivelvervangers. De overgang van dierlijke naar plantaardige of alternatieve eiwitbronnen blijft een hot topic door de toenemende vraag en het bewuster omgaan met grondstoffen. Maar wat is er tot op heden geweten en hoe pak je het als voedingsbedrijf aan om met deze alternatieven aan de slag te gaan, zelfs buiten de vlees- en zuivelindustrie?” (Bron: FlandersFood)

Op de Inspiration Day van FlandersFood kan je meer leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van alternatieve eiwitten in de voedingssector. Daarnaast organiseert FlandersFood ook een kleine beurs, waarop bedrijven zelf de kans krijgen om hun verdiensten op dit gebied onder de aandacht te brengen. Het is ook mogelijk voor Nederlandse bedrijven om op deze beurs te staan.

Meer informatie over zowel het bezoeken van de Inspiration Day of het staan op de beurs als bedrijf, is te vinden op: https://www.flandersfood.com/event/inspiration-day-proteinshift

FlandersFood

Zie ook