China-Netherlands Business Forum

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in China? Wilt u contacten leggen met Chinese ondernemers? Kom dan naar het China-Netherlands Business Forum op 16 oktober in het Gemeentemuseum in Den Haag. Belangrijke sprekers zijn de Chinese premier Li Keqiang, minister-president Rutte en minister Kaag. U kunt zich tot uiterlijk 11 oktober aanmelden (beperkte beschikbaarheid).

Ter gelegenheid van het werkbezoek van de heer Li Keqiang, premier van de People’s Republic of China (PRC) organiseert het ministerie van Buitenlandse Zaken samen met het Chinese ministerie van Handel, VNO-NCW, MKB-Nederland en RVO.nl een China-Dutch Business Forum.

Aanwezigheid ministers en Chinese delegatie

Het thema van het forum is 'Cooperation on high-tech Innovation and Sustainable Connectivity'. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, opent het forum. Hierna volgen toespraken van minister-president Mark Rutte en premier Li Keqiang. Aansluitend is er een paneldiscussie met bedrijven onder leiding van de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer. Een zakendelegatie van ruim 150 Chinese bedrijven uit verschillende sectoren reist met de officiële delegatie mee om het Nederlandse bedrijfsleven te ontmoeten.

We sluiten het forum af met een netwerklunch, waar u de gelegenheid heeft te netwerken met vooraanstaande Chinese bedrijven.

Programma

Er is een voorlopig programma opgesteld; eventuele veranderingen zijn voorbehouden.

Tijd Onderdeel
10:45 - 11:30 uur Registratie en veiligheidsprocedures*
11:45 - 12:10 uur Opening door Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.
Toespraken door: minister-president Mark Rutte, premier Li Keqiang en de heer Zhong Shan, de Chinese minister van Handel.
12:20 - 12:30 uur Ondertekeningsceremonie
12:35 - 13:30 uur Paneldiscussie: 'Nederland en China als handelspartners', onder leiding van Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW met presentaties door Nederlandse en Chinese bedrijfsvertegenwoordigers.
13:30 - 14:30 uur Netwerklunch

*Houd u rekening met extra registratie- en inschrijftijd. Dit in verband met de strenge veiligheidsprocedures. Legitimatie alleen met paspoort. Rijbewijs of identiteitskaart worden niet geaccepteerd.

Het gemeentemuseum heeft geen parkeergelegenheid. Het naastgelegen World Forum heeft een parkeergarage. In de omgeving kunt u maximaal 2 uur betaald parkeren.

Kosten en deelname

Deelname is gratis. Er is beperkte beschikbaarheid. Meld u daarom tijdig aan, in ieder geval vóór 11 oktober. Deelname aan dit evenement staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Uw aanmelding is definitief als u een bevestiging ontvangt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Karin Schipper
E: karin.schipper@rvo.nl