Saudi Aquaculture beurs zoekt NL bedrijven!

Graag maken wij NL bedrijven actief op het gebied van aquaculture attent op de Saudi Aquaculture Exhibition die georganiseerd wordt als onderdeel van de Saudi Agriculture Exhibition (7-10 oktober) in Riyadh.

De Saudi Aquaculture Exhibition zal bestaan uit een beurs, waarvoor NL bedrijven deze week nog een stand kunnen reserveren, en workshops met gelegenheid om te netwerken. De Aquaculture Exhibition wordt mede georganiseerd door de Saudi Aquaculture Society (SAS), onderdeel van het Saoedische Ministry of Environment, Water, and Agriculture (MEWA), en zal gericht zijn op de volgende onderwerpen: Fish & Shrimp farms, Fish farming equipment, Seafood products, Fish canning and packaging machines, Fisheries, Fish cleaning equipment.

Naast de tentoonstelling is er gelegenheid tot het geven van pitches door bedrijven in workshops die door de SAS worden georganiseerd overdag, voor het begin van de tentoonstelling, gedurende 2 dagen.

Uw interesse/deelname kenbaar maken kan door contact op te nemen met de NL ambassade via RIY-LNV@minbuza.nl of via +966 114422318. Wij raden u aan uw bedrijf te registreren voor 20 september, aangezien visa voor Saoedi-Arabi√ę wat tijd in beslag kunnen nemen.

Zie ook