China International Agricultural Machinery Exhibition 2018

Bent u actief in de Agro Machinery sector en wilt u uw producten introduceren of uitbreiden in China? CIAME 2018 is de grootste beurs voor agrarische machines in Azië. Er worden 130.000 bezoekers verwacht uit 60 landen, en 1.900 bedrijven zullen aanwezig zijn op deze beurs.

Het gecultiveerde landoppervlak van China is qua grootte de 3e ter wereld. In de EU staat Nederland op nummer 3 van China’s belangrijkste handelspartners. Echter: de ontwikkeling van de landbouwmechanisatie in China blijft achter. Het niveau van mechanisatie verschilt mede door vergrijzing en bevolkingsgroei. Hier liggen dus veel kansen.

Met de behoefte aan grote, intelligente machines zal de Chinese markt over 3 jaar groeien met 6%-7%. Denk aan drogers, balenpersen en groene oogstmachines. Intelligente machines kunnen voorzien in de behoefte aan precisielandbouw, die zich in China ontwikkelt.

Als exclusieve Nederlandse partner van de organisator zorgt East-West Trade & Consulting (EWTC) voor de registratie en het verstrekken van informatie. Neem gerust contact op via 070 800 20 26 of stuur een e-mail naar l.kuijs@eastwest-trade.com.

Link naar de website van EWTC: www.eastwest-trade.com.