Holland Paviljoen Saudi Agriculture

Dit jaar vindt van 7 t/m 10 oktober de 37e editie plaats van de Saudi Agriculture exhibition. Vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business zijn aanwezig, zoals agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi Arabië en de rest van de regio zijn aanwezig. Neem op 7 oktober deel aan het Holland Paviljoen.

De Saudi Agriculture exhibition 2018 is de grootste beurs in het Midden- Oosten, welke zich richt op de agrarische sector, pluimvee sector, aquacultuur en duurzame tuinbouwtechniek. Wilt u uw export opzetten/ uitbreiden naar Saudi-Arabië en meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt? Neem dan deel aan de 37e editie van de jaarlijkse Saudi Agriculture exhibtion.

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen?

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher
  • Assistentie in voorbereiding van de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

Interesse?
Meer weten over de beurs en uw kansen in het Midden-Oosten?  of heeft u vragen aan de Projectmanager over deelname, kosten, het Holland Paviljoen of andere vragen neem dan contact op met Joost van Dam of bel naar 033 433 0131.

Aanmelden
Bekijk voor meer informatie en aanmelding de aankondiging of meld u direct aan via het aanmeldformulier van de beurs.