Meet&Match tijdens de Food Valley Summits

Doet u zaken op het gebied van gezondheid en sportvoeding? Kom dan 10 en 11 oktober naar Ede voor het Meet&Match event op de Food Valley Summits Proteins for the Future en Sports & Nutrition.

Enterprise Europe Network Nederland organiseert een business-2-business Meet&Match event voor bedrijven en kennisinstellingen.

Tijdens het evenement ontmoet u potentiële internationale zakenpartners voor technologische-, R&D of commerciële samenwerking op het gebied van 'Proteins for the Future' en 'Sports & Nutrition'.

Hoe werkt de b2b Meet&Match?

  1. Meld u aan via de website;
  2. Maak een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan:
    op basis van online profielen weet u wat partijen vragen en aanbieden (een technologie, product of R&D samenwerking);
  3. Afspraken maken:
    voorafgaand en tijdens het evenement plant u afspraken met de andere deelnemers. Dit kan op de website en via de b2match-app (gratis te downloaden voor Apple/Android telefoons);
  4. De geplande gesprekken duren ongeveer 20 minuten en vinden plaats in de Meet&Match-ruimte op de beurs of op de eigen stand.

Kosten en registreren b2b Meet&Match

Deelname aan de matchmaking is gratis. U moet zich wel registreren voor de Food Valley Summits. Daarvoor gelden verschillende toegangsprijzen.

Inschrijven voor de b2b Meet&Match en een-op-eengesprekken inplannen kan tot en met 11 oktober 2018.

Meer informatie

Voor vragen over de b2b-matchmaking neemt u contact op met:

Mylène Mesters
E: mylene.mesters@rvo.nl
T: 088 602 56 69

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.