Agro Tech India

De Agro Tech India wordt georganiseerd van 1-4 december 2018 in Chandigarh, de hoofdstad van Haryana en Punjab, de vooruitstrevende landbouwstaten in Noord-India. Het is een van de grootste vakbeurzen gericht op land- en tuinbouw in India.

India is een belangrijke fruit- en groenteproducent en de focus van het landbouwbeleid is op diversificatie in de tuinbouwproductie. In de laatste 6 jaar is de productie van fruit en groenten in Punjab, Himachal Pradesh, Gujarat en Chhattisgarh sterk gestegen, met een jaarlijkse groei van meer dan 10%. De binnenlandse vraag naar tuinbouwproducten, met name groenten en fruit, stijgt in het hele land. Dit heeft geresulteerd in een sterke stijging van de import in bijvoorbeeld vers fruit.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de Premier Agri & Food Technology Fair.