Global business event “Feeding the World Together” met o.a. minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten

Heeft u als (agro)ondernemer internationale activiteiten of ambities? Wilt u speeddaten met agri&food specialisten van Nederlandse ambassades en buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen? Kom dan naar dit eenmalige event dat op 20 juni in Utrecht plaats vindt. Dan wordt u bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere landbouwontwikkelingen.

Het event is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de Rabobank en het Trade Counsellor netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

De middag wordt geopend met enkele keynote sprekers waaronder minister Carola Schouten (tbc) en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer (tbc). Vervolgens worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap, rond drie centrale thema’s:

  • Food Waste
  • Feeding the Cities
  • Climate Change & the challenge of efficient Water Use in Agriculture

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In twee rondes kunt u aan twee door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri & food experts van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner.

#feedingtheworld

Programma

13:30 – 14.00

Inloop en registratie met koffie en thee

14.00 – 14.30

Opening met keynote sprekers

14:30 – 15:30

Drie korte panelsessies tussen ondernemers, ambassadevertegenwoordigers en experts

15:30 – 16:30

Twee speeddate-sessies met vertegenwoordigers van 2 uit 8 regio’s naar keuze

16:45 – 17:30

Plenaire wrap-up en afsluiting

17:30 – 19:00

Netwerkborrel en walking dinner

Namen van sprekers worden spoedig bevestigd. De voertaal tijdens het event is Engels. Deelname is gratis.

Aanmelding

U kunt zich tot uiterlijk 5 juni aanmelden via deze link. Registratie vindt plaats op “first come, first served” basis dus schrijf u nu in en mis deze kans niet om in één middag een nuttige én plezierige ‘wereldreis’ te maken!

Locatie

Rabobank

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht

Er is (beperkte) mogelijkheid tot gratis parkeren in de parkeergarage onder het hoofdkantoor.

In the links below you can find the registration link and the program document in English