Nieuwe stagiair(e) gezocht voor de Landbouwafdeling in Nairobi!

Kom jij de Nederlandse Ambassade in Nairobi versterken? Nieuwe stagiair(e) gezocht voor de Landbouw Afdeling! Ben jij een Bachelor, Master of HBO student en heb je affiniteit met landbouw, handel en investering? Voor de Landbouw Afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de periode augustus 2018 t/m januari 2019.

Een stage op de Landbouw Afdeling van de Nederlandse ambassade in Nairobi biedt de mogelijkheid de diplomatieke wereld van dichtbij te leren kennen. De stagiair(e) werkt samen in een enthousiast team van 4 aan het bevorderen van handelsbetrekkingen, investeringen, voedselveiligheid en de transitie van hulp naar handel. De ambassade biedt een stimulerende, professionele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s & afwisselende werkzaamheden. De stagiair(e) wordt actief betrokken bij diverse activiteiten waardoor inzicht wordt verkregen in de rol van beleidsmedewerker op een ambassade.

Solliciteren kan tot en met 30 april!

Bekijk de vacature via de link: https://www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl/stages/overzicht-stages/stage-bij-de-nederlandse-ambassade-te-nairobi-%E2%80%93-landbouw-afdeling

Beeld: ©Team agriculture