SAVE THE DATE 20 juni: netwerkbijeenkomst Landbouwradennetwerk

Wilt u binnenkort in gesprek met het landbouwradennetwerk en deelnemen aan seminars en rondetafelgesprekken over agro-gerelateerde thema’s als markttoegang, voedselzekerheid, voedselverspilling, water, Brexit? Bent u zich als (agro)ondernemer aan het oriënteren op internationaal ondernemen of doet u al zaken in het buitenland? Noteer dan in uw agenda en kom op woensdagmiddag 20 juni naar de netwerkbijeenkomst die op een locatie in het midden van het land zal plaats vinden.

Die dag zijn de beleidsmedewerkers landbouw van de Nederlandse ambassades in ruim 70 landen wereldwijd bijeen om u te woord te staan. Zij hebben een uitstekend regionaal netwerk en veel contacten binnen de lokale overheden en staan klaar om Nederlandse bedrijven en ondernemers in alle schakels van de keten van advies te dienen.

Het evenement is een ideale manier om kennis te maken met het landbouwradennetwerk en bij te praten met uw collega’s en andere partners van het netwerk.

Meer informatie over het programma en de locatie volgt spoedig. Houd berichtgeving op deze website in de gaten!