Vietwater en seminar Water-Agrifood nexus

De Vietwater vindt plaats van 7-9 november in Ho Chi Minh City. Bij voldoende animo is het NWP voornemens om in samenwerking met de Nederlandse Ambassade en met ondersteuning vanuit het programma Partners voor Water een bescheiden paviljoen te realiseren, en marge van overige activiteiten. Met een Nederlands paviljoen op de beurs, een netwerkreceptie aangeboden door de Nederlandse ambassade en naar verwachting een seminar, is het de ultieme netwerkgelegenheid in Vietnam in 2018.

Tijdens de Vietwater zal een seminar gepland worden over de "Water-Agrifood nexus". De afgelopen maanden heeft NWP al bijeenkomsten belegd met partijen die een belangrijke rol zouden kunnen spelen in het transitieproces en het aanbrengen van relevante technologieën en equipment in de water-landbouw branche. Dit seminar geeft netwerkingsgelegenheid voor partijen uit zowel de watersector als de landbouw met expertise inzake: grondwater, waterbeschikbaarheid, bodem en bodembemonstering, irrigatietechnologie, bemesting en de gevolgen daarvan, post-harvest issues zoals proceswater, waterzuivering

Deelname Netherlands Pavilion 

NWP coördineert in afstemming met de Nederlandse ambassade in Vietnam de organisatie van het Netherlands Pavilion. Het paviljoen heeft een prominente plek op de beursvloer en zal een gezamenlijke boodschap uitdragen. Bovendien is het paviljoen het podium voor de netwerkreceptie die wordt aangeboden door de Nederlandse ambassade. 

Kosten voor collectieve deelname aan het Netherlands Water Pavilion bedragen € 2.500,- excl. BTW per organisatie bij een stand van 6m2. (excl drukkosten posters, reis- en verblijfkosten)
Dit bedrag is inclusief:

  • 6 m2 vloeroppervlak + standaard standbouw (afname meer standruimte is mogelijk tot een max. van 12m2)
  • Holland Branding
  • Een prominente plek op de beursvloer
  • De organisatie wordt u uit handen genomen
  •  Voldoende netwerkmogelijkheden, inclusief netwerkreceptie
  • Deelname aan het Water-Agrifood nexus seminar en matchmaking met potentiële partners.
  • Vermelding van uw deelname op Dutchwatersector.com

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan dit evenement of u meer wilt weten, neem dan z.s.m. contact op met Sandra Borst (s.borst@nwp.nl) of Trang Schuurman-Vu (t.vu@nwp.nl).

Bron: NWP