Handelsmissie sierteelt Colombia

Van 21 - 25 mei 2018 organiseren Holland House Colombia en Jungle talks - Ideavelop een sierteelthandelsmissie naar Medellin en Bogota. Colombia is ’s werelds tweede exporteur van snijbloemen en de veranderende omstandigheden in het land (stijgende kosten door economische groei) bieden kansen aan Nederlandse tuinbouwondernemers. Aanmelden kan tot uierlijk 16 april.

Deze handelsreis richt zich onder andere op toeleveranciers van kennis en technologie, maar ook op telers om enerzijds om kennis op te doen over de lokale omstandigheden en anderzijds om te zoeken naar nieuwe verdienmodellen.

Programma

Tijdens de bezoeken in Medellin zal de nadruk liggen op de wijze waarop de opkweek en teelt van snijbloemen in Colombia georganiseerd zijn. Op productniveau zal in Medellin met name aandacht besteed worden aan chrysant en hortensia.

In Bogotá ligt de nadruk meer op post harvest, logistiek en marketing waarnaast vooral de gewassen roos, alstroemeria en gerbera centraal zullen staan. Tijdens de bedrijfsbezoeken zullen steeds andere thema’s uitgewerkt worden. Ook zal er in Bogota een zeer gerichte matchmakingbijeenkomst georganiseerd worden en zijn er op verschillende locaties netwerklunches en –diners.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 16 april.

Informatie en inschrijving

Via onderstaande link vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven voor deze reis.

Bron: Holland House Colombia