Uitnodiging Deelname aan de SIAM Meknes Marokko van 24-28 april 2018

De SIAM, Salon International de l’Agriculture au Maroc in Meknes komt eraan! Van 24-28 april 2018 komen weer meer dan 800.000 bezoekers langs bij de 1350 stands met bedrijven actief in de agrofood sector.

Daarmee is de SIAM de grootste landbouwbeurs van Noord Afrika in het - politiek en qua veiligheid - stabiele Marokko, waar landbouw de belangrijkste economische sector is. Die Marokkaanse landbouw produceert in de eerste plaats voor de eigen markt van 37 miljoen mensen, maar ook -vooral groenten en fruit- voor de export naar Nederland en de rest van Europa en ook in toenemende mate naar sub Sahara West Afrika. De SIAM biedt U een unieke gelegenheid om uw product op de Marokkaanse markt te presenteren. https://www.salon-agriculture.ma/

Nederland was de afgelopen drie jaar goed vertegenwoordigd op de SIAM met een HOLLAND paviljoen vol bedrijven die actief zijn of dat willen worden op het gebied van agro productie in en handel met Marokko. In 2017 heeft het HOLLAND paviljoen zelfs de prijs van beste internationale stand op de SIAM gewonnen. Dit jaar willen we nog groter en mooier groeien met ons HOLLAND paviljoen. En we zijn daarmee al een flink eind op weg: al zeker 10 bedrijven hebben ons nu al laten weten in 2018 mee te doen aan het HOLLAND Paviljoen op de SIAM 2018.

Wij uitnodigen hierbij ook U uit om mee te doen. Deelname gaat U voor een standruimte van 12 m² onder het oranje dak van het HOLLAND paviljoen € 950 kosten. Door het invullen en terugsturen van het bijgaande registratieformulier meldt U zich voordeelname aan.

Wij hopen te mogen rekenen op uw deelname want de SIAM 2018 belooft heel speciaal te worden!

Met groeten uit Rabat

Landbouwr Bureau Marokko

REGISTRATIE FORMULIER DEELNAME SIAM 2018

☐     Ja, ik meld mij aan voor deelname aan de SIAM 2018 van 24-28 april 2018 in Meknes, Marokko.

En ik wil graag een standruimte van 12 m² reserveren in het HOLLAND paviljoen voor de prijs van € 950.

Naam bedrijf:

Contactpersoon:

Email:

Telefoon:

Website:

Graag vóór 7 februari 2018 terugsturen naar RAB-LNV@minbuza.nl