Oproep voor New Business Challenge Ghana 2018

Heeft u internationale ambities met uw bedrijf, met bijzondere interesse in Ghana? Deelname aan de New Business Challenge (NBC) kan uw kans zijn om die ambitie te verwerkelijken. De NBC is een business case competitie waarbij 20 Nederlandse en 20 Ghanese studenten en young professionals gedurende 2 maanden samenwerken aan een business case van uw bedrijf. De studenten werken in gemengde groepen van 4 personen. Het is aan de teams om met de beste oplossing te komen die te realiseren is voor uw bedrijf.

Voor de 4e keer op rij organiseert Sustainable Motion in opdracht van RVO.nl het New Business Challenge. Eerder hebben bedrijven als Phillips, Tony Chocolonely, Closing the Loop, Cargill en NileDutch deel genomen aan deze Business Challenge.

Eerdere edities

Bekijk een filmpje en foto's van de challenge voor een impressie van eerdere edities. Of lees het winnende voorstel van 2017

Win-win situatie

De NBC biedt een win-win situatie voor de studenten en het bedrijfsleven. Het geeft Nederlandse en Ghanese studenten de mogelijkheid om de opgedane theorie toe te passen in een praktijkcase en tevens onderling kennis uit te wisselen. Voor het bedrijfsleven is dit een kans om hun marktkansen in Ghana te ontdekken en benutten.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over deelname als bedrijf en algemene informatie leest u na op de website van New Business Challenge.

Aanmelden

U kunt zich als bedrijf opgeven tot 10 februari 2018.

Heeft u interesse, aarzel niet en neem contact op met:

bron: RVO.nl