Food Matters Live 2017

Van 21 t/m 23 november zal in Londen de internationale beurs Food Matters Live plaatsvinden. Op deze beurs staan voedselinnovatie en duurzaamheid centraal.

Het landbouwteam van de Nederlandse Ambassade in London zal in samenwerking met Food Valley NL op woensdag 22 november een seminar organiseren op Food Matters Live. Tijdens dit seminar zal de link tussen voeding en bewegen (Food & Exercise) worden uitgelicht met een specifieke focus op proteïnen. Onderwerpen zijn onder meer innovatie in sportvoeding en de ontwikkeling van producten die jongeren kunnen aansporen om meer te bewegen of ouderen kunnen helpen om actief te blijven.

Bevestigde sprekers zijn:

  • Professor Asker Jeukendrup, een van ’s werelds meest gerenommeerde experts op het gebied van sportvoeding, inspanningsfysioloog en duursporter (wielrennen, ‘iron man’ triathlons).
  • Jeroen Wouters, Director International voor Food Valley NL en programma-expert Innovatie en Voeding bij sportcentrum Papendal.

Onderdeel van het seminar zijn ook een aantal pitches van Nederlandse bedrijven die hun innovatieve producten zullen laten zien en proeven.

Toegang tot Food Matters Live is gratis. U kunt zich hier registreren.