Holland Paviljoen tijdens Polagra Premiery

Van 18 t/m 21 januari 2018 wordt in het Poolse Poznań de vakbeurs Polagra Premiery georganiseerd. De beurs zich richt op de agrarische sector over de gehele breedte.

Holland logo

Tijdens deze beurs organiseert het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Warschau een Holland Paviljoen waaraan Nederlandse bedrijven kunnen deelnemen. De vorige editie trok ruim 43 duizend vak bezoekers uit Polen en omliggende landen.

Waarom deelnemen?​​

De Poolse landbouwsector is een van de grootste in Centraal-Europa. Het kent een landbouwareaal van ca 14,5 mln hectare. Net als in het vorige plattelandsprogramma 2007-2013 wordt ook binnen het lopende plattelandsprogramma 2014-2020 ingezet op modernisering van landbouwbedrijven en versterking van de concurrentiekracht. Dit zal een impuls geven aan investeringsplannen van agrariërs ten aanzien van machines en landbouwuitrusting om de concurrentiekracht en productiviteit versterken. Beurzen vormen voor hen belangrijke momenten om zich hierop te oriënteren.

Momenteel is de registratie voor het Holland Paviljoen op de Polagra Premiery geopend voor deelname. Het is een uitstekende kans om klanten en partners te ontmoeten, kennis te nemen van de Poolse markt en uw toegevoegde waarde te presenteren.

Voor aanmelding

en deelname kunt u terecht bij Phaff Export Marketing, telefoon +31 321 387933. Voor vragen over de Poolse markt kunt u contact opnemen met het landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade in Warschau,