NL vertegenwoordiging op Saudi Agriculture 2017

Nederlandse landbouwbedrijven zullen wederom volop vertegenwoordigd zijn op de Saudi Agriculture beurs 2017. Behalve de Nederlandse ambassade zullen er bovendien zeven bedrijven verzameld zijn in het Holland paviljoen.

De aanwezigheid van Nederlandse landbouwbedrijven op de Saudi agriculture beurs is een vaste gewoonte. Ook dit jaar weer zullen rond de 25 Nederlandse bedrijven op de beurs te vinden zijn, dan wel met hun lokale partners dan wel in het Holland paviljoen met de Nederlandse ambassade. In het paviljoen zullen onder meer de bedrijven KUBO, Dutch Poultry Technology, MOBA, ORFFA, VDL Agrotech en Holland Agri Machinery aanwezig zijn. Het landbouwteam van de ambassade onder leiding van landbouwraad Hans van der Beek is te bezoeken in ditzelfde paviljoen.