De VS: 50 verschillende markten

Jérome Larosch, plaatsvervangend hoofd van de economische afdeling in Washington vertelt in Globe-magazine voor internationaal ondernemen over kansen op de Amerikaanse markt.
 

Ahold besloot al midden jaren '70 uit te breiden naar de Verenigde Staten. Inmiddels is het bedrijf de belangrijkste speler in de supermarktbranche aan de Oostkust, telt het ruim 200.000 medewerkers en is de Amerikaanse markt de grootste voor Ahold Delhaize wereldwijd.

Het verhaal van Ahold staat niet op zichzelf. Een groot aantal Nederlandse bedrijven, van klein tot groot, is in de afgelopen decennia de Amerikaanse markt op gegaan. Als investeerders of als exporteurs. En vaak met veel succes.

Het economisch netwerk van Nederland in de VS helpt graag om van uw bedrijf het volgende succesverhaal te maken.

U kunt het artikel via onderstaande link downloaden.