Holland Paviljoen op Horti China Shanghai

Van 22 t/m 24 november 2017 wordt voor het eerst de Horti China georganiseerd in Shanghai. Dit nieuwe evenement is het resultaat van een samenwerking tussen de Horti Asia-organisator VNU Exhibitions en de organisatoren van MacFruit en Fruit Attraction. Deze beurs vindt tegelijkertijd met de iFresh plaats in het National Convention and Exhibition Center in Shanghai, China.

De Horti China voorziet hiermee in de behoefte van internationale tuinbouwbedrijven om in te kunnen spelen op groeiende marktkansen in China. Deze zijn het resultaat van de stijgende vraag naar meer en veilig geteelde, hoogwaardige gewassen. Als het gaat om de handel of teelt van verse groenten en fruit, bloemen en planten, veredeling, kassenbouw en toeleveranciers en logistiek in de tuinbouw: dan is de Horti China de aangewezen plek om zaken te doen.

Holland Horti International faciliteert voor u een stand met de bekende Nederlandse oranje tulp (‘Holland branding’). Daarnaast zorgen wij ook voor de nodige promotie en kunnen wij u via onze Chinese counterpart en beursorganisatie in contact brengen met voor uw bedrijf relevante partijen.

Interesse in deelname? Kom dan naar de landentafel China op 6 juli bij Priva, of neem contact met ons op!

Bron: Holland Horti International