Global Entrepreneurship Summit 2019: denk en doe mee!

Van 4 tot 6 juni 2019 vindt de Global Entrepeneurship Summit (GES) plaats in Nederland. De GES richt zich op innovatieve ondernemers die werken aan mondiale uitdagingen en de stap naar het buitenland willen maken of daarin willen groeien. Een totaal van 1.200 ondernemers zal (op basis van selectiecriteria) kunnen deelnemen aan de GES, waarvan 200 Nederlandse partijen. In de GES staan breakthrough technologies en ondernemerschap centraal. Onder andere een exporuimte, TED-talks, showcases, masterclasses, matchmaking met investeerders en hackathons zullen onderdeel zijn van het programma.

Het is de eerste keer dat het internationale evenement naar Europa komt. Afgelopen editie vond plaats in november 2017 in India, waar 1.500 bedrijven aanwezig waren. Doel van de GES is om ondernemers en landen een platform te bieden om elkaar te ontmoeten om oplossingen te vinden voor de wereldwijde uitdagingen die er zijn en om lange termijn relaties op te bouwen.

Food & Agriculture

Een van de thema’s van de GES in 2019 is Food & Agriculture. Graag horen wij van innovatieve ondernemers uit de sector welke onderwerpen u centraal wilt stellen en of u een onderdeel van het programma zou willen organiseren.

Contact

Input, vragen en opmerkingen kunt u sturen aan Ilse van Dijl (e.a.vandijl@minez.nl) en Renske Verhulst (r.verhulst@nwp.nl).

Voor meer informatie kunt u de brochure via onderstaande link GES 2019 downloaden.

#GES2019