Update beurzen in het Verenigd Koninkrijk

Het overzicht van beurzen die de komende maanden in het Verenigd Koninkrijk zullen plaatsvinden is geüpdatet. Speciale aandacht gaat uit naar de twee beurzen waar het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Londen dit jaar een Nederlands paviljoen zal organiseren, de Speciality & Fine Food Fair en FPC Future.

NL Paviljoen

Speciality & Fine Food Fair

Op 5 en 6 september 2022 zal in het Olympia Exhibition Centre in Londen de Speciality & Fine Food Fair plaatsvinden. Op deze beurs krijgen winkeliers, chefs, importeurs, distributeurs en groothandelaren de kans om kennis te maken met meer dan 700 producenten en leveranciers van ambachtelijke producten. Van de nieuwste gezonde snacks tot de lekkerste delicatessen en van de meest exotische thee tot het meest speciale bier, het is allemaal te vinden op deze beurs. Na succesvolle deelnames in 20182019 en 2021 zal de Nederlandse Ambassade in Londen dit jaar opnieuw een Nederlands Paviljoen organiseren op de Speciality & Fine Food Fair. Voor ambachtelijke Nederlandse bedrijven in de food & drink-sector die de Britse markt willen betreden, biedt deze beurs een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten.

FPC Future

Op 3 november 2022 zal de tweede editie van FPC Future plaatsvinden. Op deze agri-tech beurs en conferentie, georganiseerd door het Fresh Produce Consortium (FPC), kunnen bedrijven de laatste technologieën en innovaties gericht op de tuinbouwsector laten zien. Naast de beurs zal er ook een goed gevuld conferentieprogramma zijn en een ‘Careers Fair’ voor studenten geïnteresseerd in een toekomstige functie in de tuinbouwsector. Deelname aan FPC Future is een van de manieren waarop het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Londen de komende jaren aandacht zal geven aan agri-tech, een onderwerp waar er (ook na Brexit) mogelijkheden zijn tot verdere samenwerking tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Interesse in een stand op het NL paviljoen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan de Speciality & Fine Food Fair of FPC Future dan kunt u contact opnemen met het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Londen.

E-mail: lon-lnv@minbuza.nl
Tel: +44 (0)20 75903279