28 februari IFE, IMS, HRC, London Produce Show & Festival of Enterprise

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Verenigd Koninkrijk, Londen

ExCel
London

5 events, 3 days, 1 venue

International Food & Drink Event (IFE)
IFE is de grootste food & drink beurs in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 1250 producenten van levensmiddelen. Deze internationale beurs biedt Nederlandse food & drink producenten een uitgelezen kans om hun producten op de Britse markt te introduceren.

IFE Manufacturing Solutions (IMS - voorheen Pro2Pac)
Onderdeel van de IFE beurs gericht op productontwikkeling, productverwerking en verpakkingen in de gehele food & drink toeleveringsketen.

Hotel, Restaurant & Catering (HRC)
De grootste foodservice en horeca beurs in het VK bestaande uit 4 aparte beurzen:

  •     The Professional Kitchen Show
  •     The Foodservice Show
  •     Interiors & Tabletop Show
  •     Hospitality Tech Show

London Produce Show
De London Produce Show is al enkele jaren dé beurs voor de groente- en fruitsector in het Verenigd Koninkrijk. Nederland is de afgelopen jaren goed vertegenwoordigd geweest op deze beurs met een Nederlands paviljoen georganiseerd door het GroentenFruit Huis en Holland Fresh Group in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Londen. In 2021 zal de London Produce Show niet langer plaatsvinden in het Grosvenor House Hotel, maar onderdeel uitmaken van de International Food & Drink Event (IFE) in ExCel.

Festival of Enterprise
Een netwerk evenement met inspirationele sprekers en influencers waar (startende) bedrijven praktische informatie kunnen opdoen over succesvol ondernemerschap en nieuwe contacten kunnen leggen met collega ondernemers, experts, leveranciers, dienstverleners, overheid, brancheorganisaties en de media.