Deelname aan het Holland Paviljoen Growtech Eurasia in Antalya, Turkije

De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert wederom een Holland Paviljoen op de Growtech Eurasia beurs in Antalya, Turkije van 28 november t/m 1 december 2018. Nederlandse bedrijven worden uitgenodigd om deel te nemen.

Deze handelsbeurs, die zich richt op alle subsectoren binnen de landbouw, wordt dit jaar voor de achttiende keer georganiseerd. De Growtech Eurasia is de grootste agrarische beurs in Eurasia en Turkije, en brengt diverse schakels in de industrie samen, van telers tot groothandels en distributeurs.

Gemiddeld genomen komen er 85.000 bezoekers uit 85 landen en 800 standhouders uit 30 landen naar de beurs. De Growtech trekt jaarlijks vele bezoekers uit de omliggende landen. Deelname aan het Holland Paviljoen biedt Nederlandse bedrijven dan ook de mogelijkheid om de lokale markt te verkennen, in contact te komen met potentiële zakenpartners en zo de export naar het buitenland verder uit te breiden.

Locatie en opening

Het Holland Paviljoen is te vinden op stand 1-D112 in hal 1. Deze wordt geopend op woensdagochtend 28 november om 10.00 tijdens de start van de Growtech Eurasia 2018 te Antalya.

Voor meer informatie over deze missie en/of deelnemers aan dit initiatief, neem dan contact op met Joost van Dam van de Nederlandse Export Combinatie (NEC BV) via +31 (0)33 433 0131 of info@nec.nl.

Voor meer informatie over de beurs, zie de link hieronder.

Bron: NEC