Handelsmissie veehouderijsector Turkije

Bent u actief in de veehouderij? En heeft u interesse om zaken te doen in en met Turkije? Ga dan van 4 tot en met 7 juni mee met de handelsmissie veehouderij in Turkije. Het Landbouwbureau in Turkije organiseert deze missie om kansen voor Nederlandse ondernemers in kaart te brengen. U kunt zich tot uiterlijk 16 april aanmelden.

Veehouderij in Turkije

De laatste jaren maakt de veehouderijsector in Turkije veel belangrijke ontwikkelingen door. Vooral op het gebied van zuivel en vlees. Zo groeide het aantal grootschalige, moderne melkveebedrijven heel snel, onder meer dankzij diverse overheidssubsidies.

Deze trend zet de komende jaren door en dat biedt veel mogelijkheden. Zo wil Turkije op grote schaal bijvoorbeeld machinerie, genetisch materiaal en kennis importeren uit de Europese Unie. Het hoofddoel van deze handelsmissie is dat u uit eerste hand de aantrekkelijkste kansen op de Turkse markt leert kennen. U legt contacten met de Turkse bedrijven en instellingen die er voor u écht toe doen.

Programma

Het programma bevat onder andere:

  • bezoeken aan relevante lokale autoriteiten, brancheorganisaties en KvK’s;
  • matchmaking met lokale bedrijven in samenwerking met Turkse brancheorganisaties en KvK’s;
  • netwerkreceptie, waar u kennismaakt met vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven, lokale autoriteiten en brancheorganisaties. Hier bespreekt u de verschillende mogelijkheden en handelskansen;
  • bezoeken aan bedrijven die mogelijk uw nieuwe afnemers worden.

Aanmelden en kosten

Meld u aan vóór 16 april. Deelname aan het programma is gratis.

De kosten voor het Turkse E-visum, de retourreis vanuit Izmir naar Istanbul na afloop van het programma, vliegtickets en verdere reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Organisatie en meer informatie

Het Landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade in Ankara helpt het Nederlandse bedrijfsleven op verschillende manieren bij hun huidige en toekomstige activiteiten in Turkije.

Heeft u vragen? Neem contact op met:

Jaap Satter, Landbouwraad voor Turkije, Israël en de Palestijnse Gebieden
E: ank-lnv@minbuza.nl
T: +90 312 409 1860