Spanje - Fruit Attraction LIVE Connect 1-31 okt. 2020: platform voor de internationale groenten- en fruitsector

LIVE Connect is een innovatief platform dat gedurende 31 dagen (1-31 okt) dé ontmoetingsplek zal zijn voor de gehele internationale groenten- en fruitsector voor het netwerken, het opdoen van contacten, detecteren van kansen, het vergroten van impact en zichtbaarheid, het bijwonen van sessies en debatten en nog veel meer.

Fruit Attraction LIVEConnect
Beeld: ©Fruit Attraction LIVEConnect / Fruit Attraction LIVEConnect

De structuur van Fruit Attraction LIVEConnect heeft alles in huis om nieuwe mogelijkheden te creëren en te promoten voor groenten- en fruitprofessionals over de hele wereld. Het platform biedt uitgebreide informatie over leveranciers, producten en actueel sectornieuws en heeft daarnaast tools voor het voeren van videogesprekken en het doen van eB2B. Er is tevens een live chat systeem en gebruikers kunnen contactaanbevelingen ontvangen dankzij het kunstmatige intelligentie systeem. Daarnaast kunnen deelnemers en gebruikers van het systeem zelf vergaderingen of demonstraties organiseren met exposerende bedrijven en video's en technische documentatie over producten en diensten faciliteren.

Fruit Attraction LIVEConnect zal alle sectoren die verbonden zijn met Fruit Attraction, Flower&Garden Attraction en Fresh Food Logistics samenvoegen.

Interesse in deelname? Bekijk de Exhibitor's Guide (onderaan bij documenten) of neem contact op met Muriël Halling van Intraservice: muriel@intraservice.nl