25 april Seafood Expo Global 2023 Barcelona

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Barcelona

Fira Barcelona Gran Via

Van 25-27 april 2023 zal de 30e editie van 's werelds grootste zeevruchtenbeurs “Seafood Expo Global-Seafood Processing Global” voor de tweede keer plaatsvinden op de beurslocatie Fira de Barcelona in Barcelona. Voorgaande 28 edities werden gehouden in Brussel.

Seafood Expo Global 2023 Barcelona
Beeld: ©Seafood Expo Global 2023 / Seafood Expo Global 2023

De Seafood Expo Global en Seafood Processing Global beurs vormt 's werelds grootste handelsevenement voor zeevruchten. Duizenden inkopers en leveranciers uit de hele wereld komen naar de jaarlijkse driedaagse expositie, om elkaar te ontmoeten, te netwerken en zaken te doen. De aanwezige inkopers vertegenwoordigen importeurs, exporteurs, groothandels, restaurants, supermarkten, hotels en andere retail- en foodservicebedrijven. Exposanten bieden de nieuwste visproducten, verwerkings- en verpakkingsapparatuur en diensten aan die beschikbaar zijn op de markt voor vis, schaal- en schelpdieren.

De beslissing om de beurs in 2021 voor het eerst plaats te laten vinden in Barcelona, was het resultaat van een uitgebreid marktonderzoek, feedback van exposanten en bezoekers door de jaren heen. Barcelona's robuuste hotelaanbod zal deelnemers en exposanten aanzienlijke waarde bieden en een grotere, moderne locatie zal op lange termijn groeikansen bieden.

Vorig jaar tijdens de 1e editie in Barcelona namen 64 bedrijven uit Nederland deel. Het Nederlands Visbureau staat ook ieder jaar op de beurs met een eigen collectieve stand. Het NL Paviljoen van het Nederlands Visbureau biedt Nederlandse importeurs en exporteurs van vis- en visproducten de mogelijkheid te participeren onder de Nederlandse vlag. De Nederlandse vissector is op deze wijze als collectief duidelijk herkenbaar ten opzichte van andere, concurrerende landen. Meer weten? Neem dan contact op met het Nederlands Visbureau

Meer informatie: Seafood Expo 2023