FHA-Food & Beverage verplaatst naar 2022, FHA MATCH in 2021

SINGAPORE- FHA-Food & Beverage, het toonaangevende industrie-evenement in Azië ten dienste van de wereldwijde voedsel- en horecagemeenschap, zal in 2021 niet langer fysiek plaatsvinden. In plaats daarvan zal het evenement in 2022 heropenen van 28 - 31 maart op de oorspronkelijke locatie Singapore EXPO & MAX Atria.

FHA 2021 Postponed
Beeld: ©Informa Market

In plaats van de beurs wordt er in 2021 FHA Match gelanceerd, een sectorgerichte reeks virtuele evenementen, die deuren openen naar nieuwe groeimogelijkheden voor de industrie. Aangedreven door Saladplate.com, zal het virtuele evenement van start gaan met een F&B (eten en drinken) serie die in 2021 zes keer zal plaatsvinden.

Elke editie van FHA Match brengt twee dagen boordevol AI-gestuurde en op maat gemaakte bijeenkomsten om bedrijven te matchen, waardoor ze nieuwe verbindingen kunnen aangaan en nieuwe kansen op verschillende markten kunnen ontsluiten. Bezoekers kunnen ook demonstraties bijwonen om nieuwe en baanbrekende producten te ontdekken, en deelnemen aan levendige sessies waarin de populairste trends worden besproken die van invloed zijn op hun bedrijf.

De eerste editie van FHA Match is sector gericht en zal zich concentreren op vlees, met daaropvolgende edities die respectievelijk zuivel, diepvriesproducten, dranken, snoep en snacks en fijne voeding onder de aandacht brengen.