Neem deel aan de grootste F&B beurs in Zuid-Oost Azië!

SINGAPORE- Food Hotel Asia is een van de meest toonaangevende B2B vakbeurzen in Zuid-Oost Azie met veel internationale belangstelling en opgesplitst in twee edities: de FHA Horeca (2022) en de FHA F&B (2021).

Door de opkomst van het Corona virus begin dit jaar (2020) heeft de beursorganisatie besloten de beurs uit te stellen van 31 maart – 3 april 2020 naar 2 – 5 maart 2021. Bezoekers, standhouders en NEC als organisator van het Nederlands paviljoen staan dan ook te popelen om in 2021 een geweldige editie neer te zetten. Een compleet vernieuwd paviljoen met body en aantrekkingskracht, voorzien van ‘NL Netherlands’ branding op een top locatie in hal 5! De FHA wordt ook wel gezien als gateway en deuropener naar de rest van Azië.

Deze link brengt u naar de uitgebreide lijst van de sectoren vertegenwoordigd. Alvast een kijkje nemen kan ook : this video.

Hoe kunt u deelnemen?
De Nederlandse Export Combinatie handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen. Mee gaan in ons enthousiasme en deelnemen aan de FHA F&B Singapore? Wees er snel bij want de ruimte is gelimiteerd en er is momenteel veel animo van het Nederlandse bedrijfsleven om deel te nemen en vertegenwoordigd te staan op het moment dat dit weer kan!
Gezien deze gelimiteerde ruimte en de al deelnemende exposanten uit de 2020 editie worden aanmeldingen gehonoreerd op volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid van ruimte  (nog 2 stands beschikbaar).

Voor deelname prijzen, het aanmeldformulier en een beursprogramma’s op maat bent u bij Daan Busscher (NEC) in goede handen. Hij helpt u graag op weg!

Aanmelden vóór 1 december

Daan Busscher
daan@nec.nl

033-433 0131.

Cijfers van de voorgaande editie:
-Meer dan 43.000 professionele bezoekers,
-Zo’n 2.000 exposanten,
-54 landen paviljoens,

FHA Pavilion 2020

Sectoren vertegenwoordigd op de FHA F&B:

Food & Beverage

Food Ingredients

Food Processing & Packaging Technology

Wines & Spirits