Virtuele handelsmissie Agro Senegal

Bent u actief in de duurzame productie en verwerking van groenten, aardappelen, uien, mango's, pluimvee of eieren? En wilt u zakendoen en/of uw netwerk uitbreiden in Senegal? Neem dan van 14 tot en met 16 april deel aan de virtuele handelsmissie naar Senegal!

De Nederlandse ambassade in Dakar en RVO hebben onderzoek gedaan naar deze sectoren. Tijdens de missie bespreken we een aantal businesscases uit dit onderzoek.

Virtuele missie Senegal

Voor wie?

De virtuele missie naar Senegal is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de duurzame toelevering, productie, verwerking en handel van groenten, aardappelen, uien, mango's, pluimvee en eieren.

Kansen en uitdagingen

Senegal speelt in de regio een hoofdrol in de productie van en internationale handel in levensmiddelen en landbouwtechnologie. Senegal is de grootste importeur van Nederlandse uien buiten de EU en een belangrijke leverancier van bonen en mango's aan Europa.

Lees meer over de kansen en uitdagingen van Senegal.

Conceptprogramma virtuele missie

Het programma bestaat uit een kick-off, interactieve sessies over marktvooruitzichten en samenwerkingsmogelijkheden (uitgewerkt in de business cases) en matchmaking tussen Nederlandse en Senegalese publieke en private organisaties. Na de missie kunnen het landbouwbureau van de Nederlandse ambassade in Dakar en RVO u verder adviseren over uw plannen.

Bekijk het voorlopige programma.

Matchmaking

Elke deelnemer kan op eigen initiatief matchmakingafspraken inplannen via het online b2match-platform. Aanvullend hierop maakt een professionele matchmaker gerichte afspraken. Dit gebeurt op basis van uw bedrijfsprofiel en uw specifieke behoeften. Deze vorm van matchmaking wordt alleen per organisatie aangeboden en niet per individuele deelnemer.

Kosten

Deelname kost € 250 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer). Elke 3e en volgende deelnemer betaalt € 125 exclusief btw.

Deelname

Meld u nu aan voor deelname. Dit kan uiterlijk tot 7 april. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven.

Wilt u meedoen aan de matchmaking op maat? Meld u dan uiterlijk op 12 maart aan. Na deze datum is het alleen nog mogelijk om afspraken in te plannen voor de vrije matchmaking. Dit doet u zelf via het b2match-platform.

Deelnemende bedrijven moeten binnen de genoemde structuur en thema's van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze virtuele missie? Neem dan contact op met:

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade en het landbouwbureau in Dakar.

Nederland als internationale samenwerkingspartner

Met deze missie nodigen wij onze buitenlandse partners uit tot samenwerking in het zoeken naar oplossingen voor mondiale uitdagingen. Nederland werkt samen bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen en wil een partner zijn in technologische en maatschappelijke oplossingen voor een betere wereld.