Presenteer jouw bedrijf op landbouwbeurs Agromek in Denemarken

De Nederlandse ambassade in Kopenhagen is van 29 november tot en met 2 december aanwezig op Agromek, de grootste landbouwtoeleveringsbeurs in Scandinavië.  In het NL paviljoen geven we Nederlandse agrarische ondernemers de gelegenheid zich te presenteren aan de Deense markt. Ontwikkelt jouw bedrijf innovatieve (klimaat)oplossingen voor de landbouw en wil je graag de Deense (Scandinavische) markt verkennen?

Denemarken en Nederland werken nauw samen in de landbouwsector. Een samenwerking die 500 jaar geleden  het startsein kreeg toen de Deense koning Christian II Nederlandse boeren uitnodigde om hun innovatieve landbouwvaardigheden op de Deense akkers toe te passen.

Logo

Om die (historische) samenwerking te vieren, staat de Nederlandse ambassade in Kopenhagen voor het eerst op Agromek met een eigen stand waar Nederlandse bedrijven zich aan de Scandinavische landbouwsector kunnen presenteren.

De beurs richt zich op meerdere sectoren binnen de landbouw: van landbouwmachines tot veehouderijtechnologie, van gewasbeheer tot energie. Ook staan innovatie en duurzaamheid (CO2-reductie) hoog op de agenda.

Ontwikkelt jouw bedrijf innovatieve oplossingen voor de landbouw en wil je graag de Deense (Nordic) markt verkennen en nieuwe samenwerkingen op het gebied van handel en/of innovatie aan gaan? Stuur dan een mail naar de Agriculture Advisor van de Nederlandse Ambassade in Kopenhagen, Renske Nijland.

Email: Renske.nijland@minbuza.nl