Uitnodiging: Webinar OECD-FAO Agricultural Outlook 2021-2030

Hoe ontwikkelen nationale, regionale en mondiale landbouwmarkten zich het komende decennium? Wat is de impact van de COVID-19 crisis op de ontwikkelingen? Wat betekent dit voor Nederland? Kom hierover meer te weten tijdens een webinar dat op 12 juli plaats vindt.

Programma

In dit webinar zal de outlook worden gepresenteerd door Clara Frezal van het OESO-secretariaat. Roel Jongeneel van de Universiteit Wageningen zal als Nederlandse expert optreden en vanuit Nederlands perspectief op de outlook reflecteren. Naderhand is er tijd voor vragen en discussie, gemodereerd door Martijn Homan van het ministerie van LNV. Tijdens het webinar is er speciale aandacht voor de algemene en product-specifieke uitdagingen (granen, vlees en zuivel) voor Nederland.

OECD Outlook

Achtergrond

De OESO en de FAO brengen jaarlijks de Agricultural Outlook uit. Deze publicatie geeft een doorkijk naar de vooruitzichten voor het komende decennium, de belangrijkste landbouwgrondstoffen en de trends in vraag, aanbod, prijzen en handelsstromen. In de editie 2021-2030 is speciale aandacht voor de triple challenge (voedselzekerheid, milieu en inkomen) voor verschillende werelddelen.

Wanneer

Datum: 12 juli 2021 van 12:00 – 13:00 uur (CET)
Locatie: online via Zoom (link wordt na aanmelding gestuurd)
Moderator: Martijn Homan

Aanmelding en informatie

Graag aanmelden via deze link

Meer informatie via Jasper Dalhuisen (j.m.dalhuisen@minlnv.nl)

We hopen je op 12 juli virtueel te mogen begroeten,

Jan Gerrit Deelen, Landbouwraad, Permanente Vertegenwoordiging OESO
Jasper Dalhuisen, Martijn Homan en Thijs Blanksma, Ministerie van LNV, directie EIA

Via deze link toegang tot de volledige publicatie OECD-FAO Agricultural Outlook 2021-2030.