Holland Paviljoen op Agrofood Nigeria 2019

Voor de tweede keer zullen NABC en East West Trade & Consulting (EWTC) een Holland Paviljoen organiseren op de AgroFood Plastprintpack beurs in Lagos, Nigeria van 26 – 28 maart 2019.

De vijfde editie van deze handelsbeurs op het gebied van landbouw, voedselverwerking, verpakking en voedsel en drank technologie brengt bedrijven uit de gehele waardenketen bijeen en speelt in op de grote kansen en uitdagingen die de Nigeriaanse economie biedt.

In 2018 namen 142 exposanten van 26 landen deel aan de beurs, en met bevestigde landenpaviljoen uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, China, Zwitserland en Turkije zal de 2019 editie eveneens een groot succes worden. Deelname aan het Holland Paviljoen biedt Nederlandse bedrijven de unieke mogelijkheid om de lokale markt te verkennen, geschikte  zakenpartners te vinden en export naar Nigeria op te zetten of verder uit te breiden.

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen?

  • Centraal gelegen paviljoen (totaal 78m2) op de beursvloer (hal 2), met een herkenbare Hollandse uitstraling voor maximale zichtbaarheid
  • Eigen stand in een collectief Holland Paviljoen
  • Mogelijkheid om een presentatie te geven tijdens de beurs
  • Ondersteuning door NABC en EWTC (voor en tijdens de beurs)
  • Optioneel: B2B matchmaking met Nigeriaanse bedrijven

Kosten

Deelname aan het paviljoen is mogelijk voor €500 p/m2 (min. 6m2), excl. €395 registratie kosten en €245 voor toegang tot het industrieportaal. Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een Missie Voucher via RVO ter waarde van maximaal €1500.

Aanmelden en contact

Aanmelden voor het Holland Paviljoen is mogelijk t/m vrijdag 14 december 2018. Geïnteresseerde bedrijven kunnen een mail sturen naar Anitra van der Kraan: anitra.vanderkraan@nabc.nl

Voor meer informatie over de beurs en het Holland Paviljoen, neem dan contact op met Lisa Kuijs: l.kuijs@eastwest-trade.com.

Voor informatie over de beurs en het Holland Paviljoen in het Engels, volg deze link.

Via onderstaande link vindt u meer informatie over de AgroFood Plastprintpack beurs.

Bron: NABC