Seminar kansen varkensvleessector in Myanmar

Wat zijn de kansen en exportmogelijkheden voor Nederlands varkensvlees in Myanmar? Twee Nederlandse masterstudenten van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Rijksuniversiteit Groningen vertellen op donderdag 11 oktober over hun bevindingen in dit Aziatische land.

Margot Frima en Christian Brinks van het International Business Research (IBR)-project bezochten Myanmar in april en mei van dit jaar. Op verzoek van de Nederlandse ambassade in Yangon brachten zij de supply chain van de varkenssector in kaart. Daarnaast hebben zij onderzoek gedaan naar de kansen voor samenwerking en handel met Nederlandse varkensvleesexporteurs.

Sectorrapport

Tijdens dit seminar delen zij hun bevindingen met u en geven een overzicht van de kansen in de varkensvleessector in Myanmar. Zie voor het sectorrapport de link onderaan deze pagina.

Programma

Tijd Onderdeel
13.30 - 13.45 uur Inloop en koffie
13.45 - 14.15 uur Welkomswoord en uitleg over de dienstverlening van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - Tien Hoang, RVO.nl
14.15 - 15.30 uur Presentatie en discussie 'Export opportunities of Dutch pork meat to Myanmar' - Margot Frima & Christian Brinks, IBR-project
15.30 uur Einde

Kosten en deelname

Meld u aan vóór 10 oktober. Deelname is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Tien Hoang
E: tien.hoang@rvo.nl