Over de Landbouwraad Myanmar

Landbouwraad op de ambassade in Yangon, Myanmar, is Frederik Heijink.

Fredrik Heijink

Frederik Heijink

Frederik Heijink is in juli 2016 met zijn werkzaamheden begonnen. Heijink is landbouwkundig ingenieur en heeft eerder gewerkt in de landbouwvoorlichting en als programmamanager op het ministerie. Zijn inzet in Myanmar is gericht op het creëren van kansen voor zowel de boeren in Myanmar als het Nederlands bedrijfsleven in deze nog relatief onontdekte groeimarkt. Hij richt zich op de volle breedte van de landbouwsector en is altijd geinteresseerd in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Hij wordt in Yangon bijgestaan door:

  • Aye Aye Nwe is landbouw-assistente op de Yangon missie sinds 2017. Haar focus ligt op het onderhouden van contact met de nationale en regionale overheden. Verder is zij ook het aanspreekpunt van verschillende sectoren zoals o.a. agrofood, tuinbouw en dierlijke en plantaardige landbouwproducten. Aye Aye is ook het contact voor handelsverzoeken en sectorpromotie.
  • Mee Mee Oo werkt sinds 2017 als management-assistente bij de Nederlandse Ambassade in Yangon. Haar taken bestaan voornamelijk uit administratieve ondersteuning op de landbouw- en economie-afdelingen. Daarnaast bestaat haar werk onder andere uit financiële verslaglegging, redactie van de landpagina Myanmar van deze site, en eventcoördinatie.

Contact

Myanmar Agriculture Team

Van links naar rechts: Mee Mee Oo, Frederik Heijink, Aye Aye Nwe

Landbouwraad Myanmar