Over de Landbouwraad Myanmar

Frederik Heijink is sinds februari 2016 werkzaam als landbouwraad op de Nederlandse ambassade in Yangon, Myanmar.

Fredrik Heijink

Frederik Heijink

Heijink is landbouwkundig ingenieur en heeft eerder gewerkt in de landbouwvoorlichting en als programmamanager op het ministerie. Zijn inzet in Myanmar is gericht op het creëren van kansen voor zowel de boeren in Myanmar als het Nederlands bedrijfsleven in deze nog relatief onontdekte groeimarkt. Hij richt zich op de volle breedte van de landbouwsector en is altijd geinteresseerd in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Landbouwteam

Hij wordt in Yangon bijgestaan door:

  • Aye Aye Nwe is landbouwadviseur op de Yangon missie sinds 2017. Haar focus ligt op het onderhouden van contact met de nationale en regionale overheden. Verder is zij ook het aanspreekpunt van verschillende sectoren zoals o.a. agrofood, tuinbouw en dierlijke en plantaardige landbouwproducten. Aye Aye is ook het contact voor handelsverzoeken en sectorpromotie.
  • Mee Mee Oo werkt sinds 2017 als management-assistente bij de Nederlandse Ambassade in Yangon. Haar taken bestaan voornamelijk uit administratieve ondersteuning op de landbouw- en economie-afdelingen. Daarnaast bestaat haar werk onder andere uit financiële verslaglegging, website redactie en eventcoördinatie.

Contact

  • Adres: Landbouwteam Nederlandse Ambassade, 84, Pan Hlaing Street, Sanchaung Township, Yangon
  • Email: yan-lnv@minbuza.nl
  • Telefoon: +95 (0) 9 250 344 973
  • Twitter: @AgriMyanmar
Myanmar Agriculture Team

v.l.n.r.: Mee Mee Oo, Frederik Heijink, Aye Aye Nwe

Kaart

Landbouwraad Myanmar