Tweets @AgriMyanmar

Frederik Heijink @AgriMyanmar

Marieke, dank voor je blog. Je stelt dat 40 % van de palmolievruchten geproduceerd wordt door kleine boeren, die vaak maar de helft van de mogelijke opbrengst realiseren. Als hun productie naar het gem. zou gaan, hoeveel (miljoen) ha bos zou dan gespaard kunnen blijven van kap? twitter.com/olie_en_vet/st…

16 uur geleden
Geretweet door @AgriMyanmar
Kees Blokland 🇳🇱🇪🇸👨‍🌾🏭 @KeesBloklandPhD

Als alles in de wereld op z’n Nederlands wordt geproduceerd, zou de CO2 uitstoot halveren @trouw @Greenpeace twitter.com/trouw/status/1…

3 dagen geleden
Geretweet door @AgriMyanmar
Kees Blokland 🇳🇱🇪🇸👨‍🌾🏭 @KeesBloklandPhD

“We need to take land out of production for a long time to allow soil carbon to rebuild and become stable” - therefore, arrange the whole world economy the Dutch way. It will take only 2% of the world surface to live and work. The other 98% for nature & rebuilding soil carbon twitter.com/tasjagab/statu…

3 dagen geleden
Volg @AgriMyanmar