Deelname aan de SIAM in Meknes, Marokko van 14-19 april 2020

De SIAM, Salon International de l’Agriculture, in Meknès, Marokko komt er aan! Van 14-19 april 2020 komen op de SIAM weer meer dan 1.000.000 bezoekers langs bij de 1.700 stands uit 70 landen met bedrijven actief in de agro-food sector. Daarmee is de SIAM de grootste en best bezochte internationale landbouwbeurs van Noord Afrika in het – qua politiek en veiligheid - stabiele Marokko.

De landbouw is in Marokko de belangrijkste economische sector en produceert ondermeer voor de eigen markt van 37 miljoen mensen. Daarnaast exporteert Marokko - vooral groenten en fruit - naar Nederland en de rest van Europa, naar de VS en het Midden-Oosten en ook in toenemende mate naar sub-Sahara Afrika. De ontwikkeling van duurzame landbouw en voedselproductie in Marokko is in volle gang! Hierbij is ook steeds meer aandacht voor kwaliteitsverbetering, efficiënter gebruik van grondstoffen en water, opslag en verwerkende industrie. De SIAM biedt U een unieke gelegenheid om uw product, technologie of diensten op de Marokkaanse markt effectief te presenteren. Meer info: https://www.salon-agriculture.ma/

Prijs beste internationale stand

Nederland was de afgelopen vier jaar goed vertegenwoordigd op de SIAM met een paviljoen vol Nederlandse bedrijven die actief zijn of willen worden op het gebied van de agribusiness in en handel met Marokko. In 2017 heeft het HOLLAND paviljoen zelfs de prijs van beste internationale stand gewonnen en in 2018 was Nederland het “Pays d’honneur”, met meer dan 30 deelnemende bedrijven. In 2019 introduceerden we op de SIAM het nieuwe “Farming the Future” imago om de innovatiekracht en duurzaamheid van de Nederlandse agribusiness te onderstrepen. Tijdens de Holland-receptie werden meerdere contracten door de deelnemers en hun klanten ondertekend. Kortom, alle reden voor U om hieraan mee te doen!

Wij uitnodigen U graag uit om deel te nemen aan de SIAM-editie van 2020. Deelnemen kunt U voor een standruimte van 12 m² onder het oranje dak van het HOLLAND paviljoen. U betaalt hiervoor € 950 kosten per deelnemend bedrijf (vooraf te voldoen). Door het invullen en terugsturen van het bijgaande registratieformulier meldt U zich voor deelname aan. Er zijn 25 stands in het paviljoen beschikbaar, wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Wij hopen te mogen rekenen op uw deelname, want de SIAM 2020 belooft wederom heel speciaal  te worden!