Uitnodiging voor deelname aan de SIAM, Meknes Marokko van 16-21 april 2019

Meld u aan voor deelname aan de SIAM (Salon International de l’Agriculture) in Meknès, Marokko die in april 2019 plaats vindt.

Internationale landbouwbeurs

Van 16-21 april 2019 komen op de SIAM weer meer dan 1.000.000 bezoekers langs bij de 1.700 stands uit 70 landen met bedrijven actief in de agro-food sector. Daarmee is de SIAM de grootste en best bezochte internationale landbouwbeurs van Noord Afrika in het - politiek en qua veiligheid - stabiele Marokko. De landbouw is in Marokko de belangrijkste economische sector en produceert in de eerste plaats voor de eigen markt van 37 miljoen mensen. Daarnaast exporteert Marokko - vooral groenten en fruit - naar Nederland en de rest van Europa en ook in toenemende mate naar sub-Sahara Afrika. De ontwikkeling van duurzame landbouw en voedselproductie in Marokko is in volle gang! De SIAM biedt U een unieke gelegenheid om uw product en technologie op de Marokkaanse markt te presenteren.

Holland Paviljoen

Nederland was de afgelopen vier jaar goed vertegenwoordigd op de SIAM met een paviljoen vol Nederlandse bedrijven die actief zijn of willen worden op het gebied van de agribusiness in en handel met Marokko. In 2017 heeft het HOLLAND paviljoen zelfs de prijs van beste internationale stand gewonnen en in 2018 was Nederland het “Pays d’honneur” op de SIAM, met meer dan 30 deelnemende bedrijven.

Deelname

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de SIAM editie van 2019. Deelnemen kunt u voor een standruimte van 12 m² onder het oranje dak van het HOLLAND paviljoen. U betaalt hiervoor € 950 kosten (vooraf te voldoen). Door het invullen en terugsturen van het bijgaande registratieformulier meldt u zich voor deelname aan. Er zijn 25 stands in het paviljoen beschikbaar, wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Wij hopen te mogen rekenen op uw deelname, want de SIAM 2019 belooft wederom heel speciaal te worden

Registratie deelname en informatie

Via onderstaande link kunt u zich registreren voor deelname. Dit kan tot uiterlijk 5 februari 2019.

Voor meer informatie, kunt u terecht bij het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Rabat via:  rab-lnv@minbuza.nl

SIAM