Missie naar Ivoorkust met focus op Tuinbouw en Agrofood

Bent u werkzaam in de agrofood en / of tuinbouw en wilt u zakendoen in de Ivoorkust, ga dan mee met de missie naar Ivoorkust van 18 t/m 23 november 2018. Aanmelden kan tot en met 12 oktober.

Bent u werkzaam in de agrofood en / of tuinbouw en wilt u zakendoen in de Ivoorkust, ga dan mee met de missie naar Ivoorkust van 18 t/m 23 november 2018.

Voor wie?

Deze missie is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die zich met name richten op agrofood, tuinbouw en industrialisering van producten op deze gebieden. Om succesvol zaken te doen op de Ivoriaanse markt en in de West-Afrikaanse regio is het essentieel dat u de Franse taal goed spreekt!

Programma

Het programma van deze missie zal voor een deel op en tijdens de West Africa Agrofood Fair 2018 van 20-22 november plaatsvinden, waar Nederland de mogelijkheid heeft om zich als waardevolle handelspartner en expert op gebied van Agrofood en Tuinbouw te presenteren.

Aanmelden: Aanmelden kan tot en met 12 oktober 2018.
RVO hecht eraan dat de bedrijven die mee gaan goed binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Er geldt een maximum van 15 organisaties. Aanmelding betekent derhalve niet automatisch toelating tot de missie.
Kosten: De kosten van deelname bedragen € 450 per organisatie (max. 2 deelnemers per organisatie).
Het dienstenpakket dat u hiervoor wordt geboden omvat deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen, individuele matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf in Ivoorkust. Reis- en verblijfkosten en eventuele meerkosten in het kader van de individuele matchmaking (zoals tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.
Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanneke Bogaerts van RVO, tel. 088 – 042 1253 of e-mail hannneke.bogaerts@rvo.nl