NL Lounge op Green Logistics Expo - 5 t/m 7 oktober 2022

Actief in (agro-)logistiek, distributie of intermodale oplossingen en wil je weten welke duurzame vernieuwingen voor jouw bedrijf de oplossing zijn? Na twee jaar afwezigheid vanwege de pandemie zal van 5 t/m 7 oktober in Padua opnieuw de Green Logistics Expo plaatsvinden. De Nederlandse Ambassade in Italië overweegt tijdens de beurs een Nederlands paviljoen te organiseren.

Logistiek

Het internationale kruispunt bij uitstek van duurzame vernieuwing in logistiek, transport en intermodale oplossingen

De Green Logistics Expo is met name interessant vanwege de laatste ontwikkelingen in:

- geavanceerde en geïntegreerde fysieke en digitale platformen
- duurzame en toekomstgerichte Supply Chains met toegevoegde waarde
- digitale innovaties
- succesvolle integratie van productie, distributie en consumptie.

Met het opzetten van een landenpaviljoen wil de ambassade Nederlandse bedrijven ondersteunen bij verduurzaming en internationaliseringsprojecten. Door gezamenlijke deelname worden Nederland en de deelnemende Nederlandse bedrijven beter zichtbaar.

Laat ons weten of je interesse hebt om deel te nemen aan het paviljoen: afhankelijk van de getoonde interesse wordt beslist of en onder welke voorwaarden het paviljoen kan worden opgezet. Dan kan ook een inschatting worden gemaakt van de kosten van deelname.

Bij interesse in deelname kun je (zonder verdere verplichting) vóór 25 juni een email sturen naar: rom-ea@minbuza.nl

Bij voldoende interesse neemt de ambassade contact op om de exacte voorwaarden en kosten toe te lichten. Dan kun je definitief beslissen (of je deelneemt).