Holland Lounge op Ecomondo 5 tot 8 november 2019 Italië

Wilt u uw bedrijf presenteren op de belangrijkste Italiaanse beurs en conferentie op het gebied van Cleantech? Wees dan aanwezig op de Ecomondo 2019 waarbij de focus ligt op Green & Circular Economy.

De Ecomondo is een internationaal georiënteerde beurs, waar bedrijven elkaar uit de hele wereld ontmoeten. In 2018 is de Ecomondo bezocht door 116.000 bezoekers (waarvan 12.000 internationale bezoekers) en hebben 1.200 exposanten deelgenomen aan de beurs. Tijdens de conferenties en workshops gaven meer dan 1.000 sprekers presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Kerntechnologieën centraal tijdens de beurs en conferentie van 2019

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving

Holland Lounge

De Holland Lounge biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen, gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling waarbij de Holland Branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Programma

Naast een Holland Lounge wordt samen met de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan ingezet op verschillende activiteiten met focus op circulaire economie en E-mobility. Mede in samenwerking met Italiaanse partners wordt er een randprogramma georganiseerd met de inzet van prominente Nederlandse experts. Dat gebeurt tijdens onder andere de grote nationale conferentie Stati Generali della Green Economy en een Nederlands-Italiaanse workshop.

Ook besteden we in de communicatie zoveel mogelijk aandacht aan de Nederlandse aanwezigheid tijdens de beurs. Daarbij staat synergie met de deelnemers aan de Holland Lounge centraal. Op de Holland Lounge wordt ook een netwerkevent georganiseerd.

Kosten en deelname

Deelname kost € 2.700. De Holland Lounge biedt ruimte voor minimaal 6 bedrijven. Er is mogelijk sprake van een staffel-systeem. Afhankelijk van het aantal bedrijven kan de prijs nog dalen. Binnen de gezamenlijke Holland stand is er ook een speciale plek voor start-ups. Hier kunnen meerdere start-ups een deelnemersplek delen. Meer informatie over de deelname en kosten vindt u via de FME website.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nicole de Borst of internationaal@fme.nl.

Meer informatie over Ecomondo: ecomondo.com

Organisatie

FME organiseert hier in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland Lounge. Deze lounge wordt ondersteund door RVO.nl, de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan.