Forum Agenti op 22 en 23 november 2018 in Milaan

Op 22 en 23 november 2018 organiseert RVO samen met het consulaat-generaal in Milaan en de ambassade in Rome een Holland Stand op Forum Agenti, hèt ontmoetingsplatform voor Italiaanse en buitenlandse bedrijven met potentiele handelsagenten en vertegenwoordigers op de Italiaanse markt.  

Deelnemers aan Forum Agenti hebben een eigen gereserveerde ruimte binnen de collectieve stand waar zij handelsagenten vanuit heel Italië kunnen verwelkomen en rekruteren. Daarnaast hebben zij toegang tot de workshops en seminars die door professionals en specialisten worden georganiseerd op het gebied van juridische zaken en contracten. 

Bedrijven uit alle mogelijke sectoren kunnen zich inschrijven!

Deelname aan het tweedaagse evenement omvat:

  • Publicatie van uw company profile op ForumAgenti.it;
  • Doelgerichte mailing en publiciteit door de organisatie om handelsagenten te bereiken die voor u interessant kunnen zijn;
  • Publicatie van uw bedrijfslogo in de belangrijkste Italiaanse dagbladen (ilSole24Ore, Italia Oggi e.a.);
  • Een ruimte van 6 m2 (tafel en stoelen reeds aanwezig) voorzien van elektrische aansluiting binnen de collectieve Holland Stand. Uw ruimte wordt, naast het gemeenschappelijke Holland logo, voorzien van een gepersonaliseerde panel met naam en logo van uw bedrijf zodat u goed herkenbaar bent.

Tijdens het evenement is Italiaans- en Nederlandstalig personeel aanwezig van de Handelsafdeling van het consulaat voor eventuele assistentie.

Openingstijden: op donderdag 22 en vrijdag 23 november van 10:00 – 18:00 uur

Kosten per deelnemer Holland Stand: 1200 EURO excl. BTW (normaal 2400 EURO excl. BTW)

Reis en verblijf en eventuele verdere kosten voor tolk- of vertaaldiensten, bemanning van de stand etc. zijn voor eigen rekening.

Informatie en aanmelding

Inschrijving: laat ons per e-mail weten of u wilt deelnemen via mil-ea@minbuza.nl en john.katers@rvo.nl

Graag aanmelden voor 18 oktober 2018. 

Voor Engelstalige informatie over Forum Agenti: http://www.forumagenti.it/en