Aanmelden: Business Day India 2021 op 12 oktober

Bent u actief of geïnteresseerd in India en wilt u ontdekken wat dit land uw bedrijf nog meer kan bieden? Doe mee met de Business Day India op 12 oktober 2021. Laat u informeren over de zakelijke kansen in het land.

Tijdens het online event maakt u kennis met experts en professionals uit India en Nederland en hoort u meer over het zakendoen in India. Aanmelden kan vanaf nu!

Business Day 12 oktober 2021

Waarom deze Business Day?

De Indiase economie is een van de grootste economieën ter wereld. Door de omvang van het land is het niet gek dat de markt sterk varieert per staat. Met een export van ruim € 2 miljard in 2019, is India ook een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Het is een van de weinige landen van waaruit we meer importeren dan naar exporteren.

De ontwikkelingen in India biedt Nederlandse ondernemers volop kansen in bijvoorbeeld Agrofood, Life Science & Health en Duurzame Energie. Laat u hierover informeren tijdens de Business Day India.

Waarom meedoen?

Maak samen met andere ondernemers kennis met zakendoen in India. Indiase en Nederlandse experts geven u tijdens de Business Day tips over ondernemen in India. Zo komt u er bijvoorbeeld achter hoe u een duurzame relatie opbouwt met lokale Indiase partners. Ook hoort u over de laatste ontwikkelingen in verschillende kansrijke sectoren.

Na het bezoeken van de Business Day India gaat u goed voorbereid de Indiase markt op. Tijdens de Business Day spreekt u via het B2Match platform met onze collega's van de Nederlandse ambassade, consulaten-generaal en NBSO's in India. Zij staan dan klaar om uw vragen te beantwoorden. Het platform biedt u ook de mogelijkheid om in contact te komen met collega-ondernemers en mogelijke zakenpartners.

Doelgroep

Business Day India 2021 richt zich op ondernemers, bedrijven, kennisinstellingen en organisaties met interesse in zakendoen met India.

Het programma

Laat u tijdens de online Business Day India informeren en inspireren door lokale en Nederlandse experts. Op het programma staan:

 • Plenaire sessie - Doing Business in India.
 • Diverse expert break-outsessies: o.a. de Cultuur van Zakendoen in India.
 • Themasessies over onder andere:
  • Agrifood-oplossingen voor klimaatslimme landbouw;
  • Pluimvee en aquacultuur - verbeteren van diergezondheid en het verminderen van antimicrobiële resistentie;
  • Digital health (LSH) - data-infrastructuur, e-health toepassingen, datagestuurde oplossingen;
  • Waterstof;
  • Stedelijk waterbeheer.

Deelname

Meld u nu aan voor de online Business Day India. De uiterste aanmelddatum is 12 oktober 2021. Deelname is gratis.

Meer weten?

Neem contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor meer informatie over dit evenement.

Wies van Leeuwen, RVO
Business Development Coach
E: wies.vanleeuwen@rvo.nl

Joyce van Elck, RVO
Business Development Liaison Events
E : joyce.vanelck@rvo.nl

Jeroen Cornax, RVO
KAI evenementen
E: jeroen.cornax@rvo.nl

Volg RVO op LinkedIn of Twitter of via de wekelijkse nieuwsbrief van RVO voor algemene informatie over internationaal zakendoen. Voor meer informatie over India en de kansrijke sectoren in dat land, ga naar de landenpagina India of neem contact met ons op.

Organisatie

RVO organiseert de Business Day India voor het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met het economische buitenlandnetwerk in India en Trade and Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade and Innovate NL