Persbericht "Jungle Talks... 2 United Arab Emirates"

A.s. woensdag 10 juni zal Landbouwraad voor de Golfstaten, Erik Smidt, te gast zijn de in radioshow Paprika Tasty Radio. Lees hieronder het persbericht.

Alweer een maand wordt via digitale radio iedere week de tuinbouwwereld onder de loep genomen. Na Mexico, Zuid Afrika en Spanje dit keer een hele bijzondere, de Verenigde Arabische Emiraten. In vergelijking met grootmachten als Spanje en Mexico is de regio een kleinere speler, maar wel eentje waar heel veel gebeurt.

Corona schept afstand maar verbindt ook. We doen weer dingen die we vrijwel nooit meer deden. We klussen weer in huis en tuin en luisteren naar de radio. Tegelijkertijd wordt de wereld in sneltreinvaart digitaal. Alles is aan het veranderen en dat doet vaak heel veel pijn, maar leidt ook tot nieuwe inizichten, nieuwe kansen, nieuwe verbindingen.

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie gekoppeld aan entertainment. Samen organiseren ze live radio die ook online te volgen is door in te loggen op het webinar. Jouw vragen kunnen dus tijdens de uitzending nog aan bod komen.  

De line up qua gasten liegt er deze week weer niet om. Naast de Landbouwraad in Riyadh, Erik Smidt, zullen Willum van den Hoogen, managing director van Florius, Bas ter Laare, managing partner in Flower Exchange en Tentwenty en last but not least, Tom en Jan Prins van Pure Harvest hun licht laten schijnen op de logistieke hub waar ook steeds meer geproduceerd wordt. Daarnaast is Dubai in 2021 gastland van de World Expo. Tijdens deze Expo Dubai zijn voedselzekerheid en duurzaamheid belangrijke thema’s waar Nederland op in wil zetten. 

Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica aanstaande woensdag 10 juni tussen 16.00 en 17.30. Radio luisteren kan door in te tunen op www.paprikatastyradio.nl maar je kunt ook meekijken door hier in te loggen op het webinar. Vanaf volgende week gaat Jungle Talks 2 Costa Rica! Dan weer op de inmiddels gebruikelijke donderdagmiddag 18 juni om 16.00 uur.