Holland Paviljoen op Saudi Aquaculture

De Nederlandse ambassade in Riyadh organiseert een Holland Paviljoen op Saudi AQUACULTURE 2019 (21-24 oktober).

Het landbouwteam voor de Golfstaten, o.l.v. Erik Smidt, nodigt Nederlandse bedrijven actief in de aquaculture sector uit deel te nemen aan de Saudi AQUAculture beurs in Riyadh (21-24 oktober 2019). Het ontwikkelen en moderniseren van de aquaculture sector is een van de prioriteiten van de Saoedische overheid, deze plannen worden uitgevoerd door de Ministry of Environment, Water and Agriculture, en door de Saudi Aquaculture Society. Er is dus veel potentieel voor Nederlandse bedrijven werkzaam in aquaculture. Saudi Aquaculture is de uitgelezen kans om vrijblijvend de markt te verkennen, uw netwerk op te bouwen of te versterken en inzage te krijgen in het zakenklimaat in Saoedi-Arabië en de Golfregio.

Holland lounge

Naast dat u natuurlijk een eigen stand op de beurs kunt huren, is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van de Holland lounge op Saudi AQUAculture, waardoor u niet de gebruikelijke kosten voor een booth kwijt bent, maar slechts een bedrag van €500,- ter registratie. Voor dit bedrag kunt u gedurende de hele beurs (met maximaal 2 personen) gebruik maken van de Holland lounge. De Holland lounge zal een herkenbaar Nederlands uiterlijk hebben. Betalende bedrijven kunnen hun producten of services daar promoten, promotiemateriaal zoals, catalogi (digitaal of papier) verspreiden, video materiaal presenteren, give-aways, etc.. Het logo of een andere uiting van het bedrijf van elk bedrijf zal in het ontwerp van het paviljoen worden verwerkt. Voor meer informatie over de beurs kunt u de website www.saudi-agriculture.com bezoeken.

De ambassade zal ook een netwerkreceptie organiseren waarbij gelegenheid is om potentiele businesspartners te treffen.

Bedrijven die willen deelnemen aan de Holland Lounge kunnen hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar RIY-LNV@minbuza.nl. Bedrijven die liever een zelfstandige booth hebben ($380 per m2) kunnen zich aanmelden via de beursorganisator, t.a.v. Mr. Noel Puno (Noel.Puno@recexpo.com)

De beurs vindt gelijktijdig plaats met de jaarlijkse Saudi Agriculture beurs in Riyadh International Convention & Exhibition Center, dagelijks van 16:00 tot 22:00u.