Holland Pavilion at Saudi AQUAculture

Het landbouwteam in de Golfstaten nodigt u uit deel te nemen aan de Saudi AQUAculture beurs in Riyadh (21-24 oktober 2019).

Het landbouwteam voor de Golfstaten nodigt u uit deel te nemen aan de Saudi AQUAculture beurs in Riyadh (21-24 oktober 2019). Het ontwikkelen en moderniseren van de aquaculture sector is een van de prioriteiten van de Saoedische overheid, deze plannen worden uitgevoerd door de Ministry of Environment, Water and Agriculture, en door de Saudi Aquaculture Society. Er is dus veel potentieel voor Nederlandse bedrijven werkzaam in aquaculture. De Saudi Aquaculture beurs is de uitgelezen kans om vrijblijvend de markt te verkennen, uw netwerk op te bouwen of te versterken en inzage te krijgen in het zakenklimaat in Saoedi-Arabië en de Golfregio.

Naast dat u natuurlijk een eigen stand op de beurs kunt huren, is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van de Holland lounge op Saudi AQUAculture, waardoor u niet de gebruikelijke kosten voor een booth kwijt bent, maar slechts een bedrag van €500,- ter registratie. Bedrijven kunnen hun producten of services daar promoten, promotiemateriaal zoals, catalogi (digitaal of papier) verspreiden, video materiaal presenteren, give-aways, etc.. Het logo of een andere uiting van het bedrijf van elk bedrijf zal in het ontwerp van het paviljoen worden verwerkt. Voor meer informatie over de beurs kunt u de website www.saudi-agriculture.com bezoeken en bijgaande brochure van Saudi Aquaculture 2018 bekijken.

Bedrijven die willen deelnemen aan de Holland Lounge kunnen hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar RIY-LNV@minbuza.nl.

De beurs vindt gelijktijdig plaats met de jaarlijkse Saudi Agriculture beurs in Riyadh International Convention & Exhibition Center, dagelijks van 16:00 tot 22:00u.