02 september EuroTier Middle East

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Beurs bedoeld voor firma’s actief in de vee-, pluimvee en aquacultuur

Organisator: East West Trade & Consulting

- De traditionele visserij speelt nog steeds een belangrijke rol, echter wordt er groei in veeteelt en gewasproductie nagestreefd in gebieden met voldoende grondwater.
- De pluimveeteelt is enorm in opkomst. Dat is de reden waarom naast de oorspronkelijke vormen van veeteelt - kamelen, runderen, schapen en geiten - de pluimveehouderij centraal staat bij de lokale overheid en er nu een erkende behoefte is om niet alleen de sector uit te breiden, maar ook te optimaliseren.
- De staat wil door middel van subsidieprogramma's (zoals in Saoedi-Arabië) gaan voldoen aan 60% van de vraag naar pluimvee uit binnenlandse productie binnen de komende vijf jaar.

Let op: elk deelnemend bedrijf kan 5 bezoekers selecteren die hun stand gratis bezoeken. Hun vliegtickets en verblijfskosten worden gedekt door de organisator van de beurs.

Als exclusieve Nederlandse partner van deze beurs, nemen we registraties voor deelname binnen of buiten een Holland Paviljoen. Neem voor meer informatie en registratie contact op met Lisa Kuijs (l.kuijs@eastwest-trade.com 0702212168).

Source: https://www.internationaalondernemen.nl/nl/agenda/eurotier-middle-east-02092019-0000-abu-dhabi