Handelsmissie Fruit (sourcing) naar Ghana & Ivoorkust

Geïnteresseerd in het vinden van betrouwbare leveranciers, mogelijkheden om uw inkoopkosten te verlagen en het ontdekken van nieuwe teeltgebieden? Meldt u zich dan nu aan voor de missie naar Ghana en Ivoorkust die van 5 tot en met 15 mei plaats zal vinden.

Source Mission

Missie naar Ghana en Ivoorkust

Project HortiFresh (Nederlandse ambassade in Ghana), de Duitse Import Promotie Desk (IPD), Sense en NABC werken samen om een inkoopmissie naar Ghana en Ivoorkust te faciliteren van 5 tot 15 mei 2020. Tijdens de missie zult u betrouwbare leveranciers van vers, gedroogd en bevroren fruit, evenals vruchtensappen/concentraten uit deze snel ontwikkelde regio ontmoeten. U kunt er voor kiezen om enkel Ivoorkust (5-9 mei), Ghana (10-14 mei) of beide landen te bezoeken.

Onderdeel van de missie zijn oa bezoeken aan productiefaciliteiten (waaronder mango, banaan, ananas, citrusvrucht, papaja, kokos), B2B matchmaking, een netwerkcocktail, fruit roundtable / business platform en kennismaking met de Nederlandse Ambassade, HortiFresh/IPD partners.

Voordelen van deelname

  • Maak kennis met betrouwbare leveranciers van vers, gedroogd, bevroren fruit en sappen
  • Profiteer van op maat gemaakte bedrijfsbezoeken en individuele B2B-meetings
  • Verkrijg informatie over de gehele waardeketen (van teelt tot verzending) door plantages, pakhuizen en productiefaciliteiten te bezoeken
  • Maak kennis met relevante beroepsverenigingen en lokale partners in Ghana en / of Ivoorkust
  • Netwerk met andere CEO's en inkoopmanagers van Europese importbedrijven in de vers sector

Interesse en aanmelding

Registreren voor de missie is mogelijk tot 15 maart 2020 via deze link. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Anitra van der Kraan: anitra.vanderkraan@nabc.nl