Gezocht: bedrijven voor New Business Challenge Ghana 2020

Heeft u internationale ambities met uw bedrijf en heeft u bijzondere interesse in Ghana? Doe dan mee aan de New Business Challenge (NBC) en grijp de kans om uw ambitie waar te maken.

Voor de 7e keer op rij organiseert Sustainable Motion de New Business Challenge. Zij doen dit in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en hierbij zijn ook bedrijven betrokken. Aan eerdere edities hebben bedrijven als Delphy, Friss, Jolinaiko, MDF West Africa, Van den Bosch, Witteveen & Bosch, Tony Chocolonely/WAKA WAKA, Phillips en Deltares meegedaan.

Business Challenge Ghana 2020

Businesscase-competitie

De NBC is een businesscase-competitie. 20 Nederlandse en 20 Ghanese studenten en young professionals werken 2 maanden in gemengde groepen samen aan businesscases van bedrijven. De NBC geeft Nederlandse en Ghanese studenten de mogelijkheid om de opgedane theorie toe te passen in een praktijkcase en onderling kennis uit te wisselen.

Via de NBC kunt u toegang krijgen tot frisse ideeën, jong talent en een uitgebreid zakelijk netwerk in Ghana. Uit eerdere edities bleek dat de deelnemende bedrijven hiermee hun netwerken uitbreidden. Ook heeft de helft van de bedrijven ideeën uit de challenge toegepast in de praktijk.

Bekijk een filmpje en foto's van de challenge om een impressie te krijgen van eerdere edities.

Welke bedrijven kunnen meedoen?

5 bedrijven kunnen meedoen aan de editie van 2020. Heeft u een idee voor een businesscase in Ghana waar de studenten u mee kunnen helpen? Bent u (of uw lokale partner) in staat om zowel in Ghana als in Nederland de studenten te begeleiden en met hen over de case te sparren? Neem dan snel contact op met Cees Dekker in Nederland of Illeen Wilke in Ghana (zie hieronder).

Aanmelden

U kunt zich als bedrijf tot 21 februari 2020 opgeven bij:

Sustainable Motion
T (020) 358 59 63
E Cees Dekker: cees@sustainablemotion.nl (Nederland)
E Ileen Wilke: ileen@gnbcc.net (Ghana)

Meer informatie

Lees meer op de website van NBC. Daar vindt u ook meer informatie over deelname als bedrijf (pdf).