verslag: Business Day Duitsland 2021 - blik op innovatie

Op 23 september vond de online Business Day Duitsland plaats. Heeft u ook ambities op deze markt en heeft u dit evenement gemist? Of wilt u de informatie nog eens doornemen? Lees dan verder en kijk de online sessies terug.

Business Day Duitsland

Op de Business Day Duitsland lag de focus op kansen voor Nederlandse ondernemers in de sectoren agrofood, waterstof, smart industry en digitale transformatie.

Waarom terugkijken?

  • U krijgt inzicht in de actuele ontwikkelingen en het zakenklimaat in Duitsland.
  • U doet kennis op over welke kansen er zijn voor innovatieve oplossingen in smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.
  • U luistert naar de ervaringen van ondernemers die actief zijn in Duitsland.
  • U ontdekt hoe de Nederlandse overheid ondernemers (verder) helpt met zakendoen in Duitsland.
  • U doet ideeën op voor het uitbreiden van uw netwerk.

Business Day Duitsland terugkijken

Business Day gemist of zin om terug te kijken? Geen probleem. De sessies zijn opgenomen en staan online. Bekijk de opnames op het YouTubekanaal van RVO.

Business Day Duitsland

Highlights: kansrijke sectoren

Kansen voor Nederlandse bedrijven. Dat was het centrale thema op de Business Day Duitsland. U kunt themasessies terugkijken over kansen in de sectoren:

  • Agrofood
  • Waterstof
  • Smart industry
  • Digitale transformatie

Meer weten? Wij helpen u graag verder!

Wilt u na deze Business Day concrete stappen zetten naar de Duitse markt? Of wilt u uw activiteiten daar uitbreiden? Het buitenlandnetwerk van de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte en neem deel aan evenementen

RVO organiseert regelmatig evenementen over zakelijke kansen in Duitsland. Houd onze evenementen in de gaten, neem een abonnement op de RVO-nieuwsbrief of volg ons op Twitter en LinkedIn.

U kunt bijvoorbeeld nog meedoen aan de volgende evenementen:

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Business Day Duitsland in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met het economisch buitenlandnetwerk in Duitsland en Trade & Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade and Innovate NL