8 maart is Internationale Vrouwendag! Schrijf je in voor het webinar ‘Female Entrepreneurship. Next Stop : Germany’

Vrouwelijke ondernemers opgelet!

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Het NL Economische Postennet in Duitsland helpt Nederlandse ondernemers met hun handelsambities in Duitsland. Bij onze oosterburen zijn er veel kansen en mogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers om goed zaken te doen. Daarom organiseren wij een webinar ‘Female Entrepreneurship. Next Stop : Germany’.

Banner Female Entrepreneurship
Beeld: ©Ponomariova_Maria

Wij laten je dan zien hoe we je kunnen ondersteunen en je leert de kracht van netwerken kennen. Beleef het tijdens twee interessante uren met keynote speakers, interactieve deelsessies en een welkom van onze NL ambassadeur in Duitsland, Wepke Kingma.

Sprekers zijn Prof. Dr. med. Sylvia Thun (Duits vrouwennetwerk #SheHealth & Berlin Institute of Health) en Nederlands ondernemer Edith Zuiderent (Onwijs Multitouch Specialists / BelevenisTafel).

Tijdens het webinar zijn er ook 5 interactieve deelsessies waaruit je kunt kiezen, met verschillende thema's : Zakendoen in Duitsland, Startups / Scale-ups, Gezondheidszorg, Vrouwennetwerken in Duitsland en Kansen in Zuid-Duitsland (Digitalisering en Duurzaamheid).

Moderatie door Anouk Ellen Susan.

Deelname is gratis. Inschrijven kan hier https://dutchembassyberlin.surveytalent.com/survey/female-entrepreneurship-next-stop-germany-de

Mis het niet, graag tot 8 maart!